Förmiddagens nöje

09:20 åkte vi till IKEA. Chauffören, Agneta och jag. Vi åkte till Pudong för där har de 15% på matvarorna på tisdagar. Plus att det är mer ordning och reda där än i det IKEA som ligger mer centralt. Det finns tre IKEA-varuhus i Shanghai. 
 
Det som stod på min lista var en soptunna till matåtervinningen och en bakform. Bakformen glömde jag (haha, svårt med en lista med två saker) men tunnan hittade jag. En perfekt. 
 
Det blev några batterier, små galgar till Thilda, gula servetter, skärbrädor också. 130 rmb inne varuhuset. I matbutiken kostade det desto mer... närmare 300 rmb. Men köpte tre paket lax. Mums! Knäckebröd och Marabou choklad. Har gömt dem i skåpen för att jag ska låta dem vara till helgen... världens sämsta karaktär just nu. Idag började jag med att skriva upp vad jag äter i Lifesum, just av den anledningen. Finns det onyttigheter i skåpen äter jag dem. Usch. Nu är det skärpning som gäller. 
 
Lösgodiset såg annars läskande ut. 
 
Skumtomtar. Haha.
 
Ångrar att jag inte köpte de gula, vackra, blommorna. Jag höll i dem men ställde tillbaka dem. För att (som jag skrev imorse) så finns det knappt plats för fler blommor. Om jag hade frågat Tom så hade han inte hållt med mig. 🙂 Det finns alltid plats för blommor. 
 
/Charlotte

Kommentera här: