Igår firade vi - på distans

Pappa fyllde 65 år igår! Hipp hipp hurra för världens bästa pappa!
 
Dessutom var det kalas för min kusin som fyllt femtio, och hennes dotter och man, som också fyllt år. Vi missade tyvärr kalaset! Men vi tänkte på alla jubilarer. ❤
 
Annars försökte vi göra det bästa av en regnig dag. Thilda tyckte att vi skulle sitta i soffan och kolla på film hela dagen och visst hade det varit himla mysigt!
 
Men vi tog regnkläder på Thilda och satte henne på cykeln, vi gick med paraplyer, mot Pearl market.
 
Tom hämtade sin kavaj som han lämnat in förra helgen för en mindre justering. Thilda fick en liten leksak (muta för att hon cyklade...). Thilda köpte en LOL surprise - Pets. Hon var så glad och har lekt mycket med den. Det var en billig peng att betala (30 rmb) för så mycket lycka. 
 
Taco-rester till lunch. Thilda kallar sig själv för Taco-prinsessan. Hon älskar tacos och det är det enda hon äter med lagom hastighet. (Annars tar måltiderna väldigt lång tid...Thilda glömmer att äta.)
 
Igår kväll var vi inbjudna till Agneta och Oskar för middag och fotboll. En trevlig kväll med god mat och goa skratt! Perfekt att kunna gå dit och krypa hem. 😉
 
 
Söndag - regn och inte jätte bra luft. Vi får se vad vi gör med dagen. Jag vill inte att Tom ska åka ikväll men så är det. Ny vecka imorgon med roligheter och den hel del plugg som hänger över mig.
 
/Charlotte
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hoppas ni hade ett trevligt födelsedagskalas. Vi får bjuda på något gott nästa gång vi ses. Tack för alla fina presenter.
Farsgubben

Svar: Vi var inte på födelsedagskalas. Vi firade er på distans. ❤️❤️❤️ Tack pappa 😘
Charlotte Karlsson

Kommentera här: