Inte rättvist

Jag vaknade på fel sida imorse utan att veta om det... När vi kom till skolan hade jag tydligen bestämt mig för att allt skulle gå mycket snabbare än vanligt, utan att berätta det för Thilda. Jag hade dåligt tålamod och blev irriterad på Thilda när det tog tid. Inte alls snällt. Gick från skolan med dåligt samvete! Jag ska gottgöra Thilda i eftermiddag. ❤
 
En sak som hände var att Thilda skulle balansera sin (välfyllda) vattenflaska på sin dagbok till klassrummet. Vattenflaskan åkte såklart i golvet och jag sa till Thilda att gå och hämta papper och torka. Thilda protesterade och sa när hon kom tillbaka att ayin brukar torka när de spiller på golvet. Hmm... Jag sa att självklart får Thilda torka själv när det var hennes fel att vattnet hamnade där. Ayin kom strax efter med papper och torkade lite till. 
 
Jag fick en skön promenad hem i alla fall. Blev förvånad när jag tittade på temperaturen innan vi åkte hemifrån till skolan, nämligen 18 grader. 
 
En annorlunda, och vacker, plantering. 
 
 
Vackra färger. 
 
Städning pågår av trottoaren. 
 
Jag har gjort några squats och nu ska jag plugga. Gymmet är bokat med Agneta klockan ett. (Passar på när städet är i huset.)
 
/Charlotte

Kommentera här: