Vända en dålig morgon till bra

Imorse vaknade Thilda på gott humör, och jag också. Men sen läste jag ett mail och läste en annan sak som gjorde mig så irriterad. (Jag gör ett arbete med en tjej i en av kurserna och samarbete är inte alltid lätt.) 
 
 
Idag har Thilda biblioteksdag och därför tog vi med boken som hon lånade förra veckan. Cinderella (Askungen). Vi har läst den i alla möjliga versioner (det skulle inte förvåna mig om Thilda kommer hem med en Cinderella-bok idag igen 🙂) och som vanligt läste vi boken på väg till skolan. Även om vi läste den igår kväll innan vi somnade.
 
Thilda reagerade imorse på en sak som stod i boken "The prince said a thousand kind and loving things to her". Thilda sa "Hur kan det finnas 1000 söta saker?". Jag sa "kan inte du säga det till mamma en dag?" och Thilda svarare (helt allvarligt) "jag kan försöka". 😍 Sötaste!
 
Idag är första dagen med solhatt men Thilda frös så det gick bli vantar också. Haha. 
 
 
Efter att ha lämnat Thilda på skolan så promenerade jag hem eftersom vädret och luften är ok. Jag fortsatte lyssna på Agneta Sjödin på Framgångspodden, som jag började lyssna på igår på väg till skolan. Det gav väldigt mycket! Hon sa bland annat "Titta tillbaka och se lärdomar istället för att älta". Jag gillar såna citat och borde börja skriva dem på post it-lappar och sätta upp dem på kylskåpet (eller någon annanstans).
 
Då reflekterade jag över min morgon och tänkte att jag ska lära mig något av detta grupparbete istället för att vara arg och älta. Jag är ärligt talat väldigt långsint men ska försöka tänka mer lärdomar från och med nu. Det gäller ju bara att påminna sig själv. 
 
Ha en bra dag med mycket kärlek! ❤
 
/Charlotte

Kommentera här: