Det var inte länge vi hann njuta av den kaminen...

I måndags köpte vi en "kamin". Istället för att element för att snabbt värma upp ett rum. Jag är fortfarande inte helt övertygad om vad jag tycker, men varmt blev det. Väldigt snabbt! 
 
Thilda och jag skulle sitta framför den och göra en del av Thildas läxa men vi fick stänga av värmen efter någon minut för det blev för varmt. Men "elden" kunde vi ha på ändå. 🙂
 
 
Sen fick Thilda för sig att stå på händer, samtidigt som hon slängde upp en ballong som hon sparkade till med fötterna (när hon stod på händer). Om och om igen. Rätt som det var sparkade hon av knoppen som man öppnar "kaminen" med. Jaha, den höll inte längre än så. Snopet. Men den går nog att limma på igen. 
 
Imorse ville Thilda såå gärna sjunga en sång på kinesiska och skicka till sin fröken (för att dela med klassen). Vi hann precis filma men sen när jag skulle skicka den var den för stor att skicka. Åh, så besviken Thilda kommer bli när hon inser att jag inte kunde skicka den. Jag måste försöka få tar på ett USB-minne så att jag kan skicka med den till skolan imorgon. 
 
 
Njut av dagen!
 
/Charlotte

Kommentera här: