Köttbullelunch

Vilken lyxlunch vi blev bjudna på idag! Agnetas och Oskars vän Lena är här på besök och idag bjöd de oss (och en till familj) på köttbullelunch. Det har blivit en tradition för förra året vid denna tiden på året var Lena här också, och bjöd på köttbullelunch. 🙂 Det var mycket gott, faktiskt det godaste jag ätit på länge. 
 
Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt. Mums!
 
Vi tog med en liten present. 
 
En avbild av Thilda. Känner ni igen henne? (Eller är det Hulken 🙂)
 
Nu åker Tom snart igen. Han hade en väldigt tuff vecka förra veckan och en ännu tuffare vecka kommande vecka. Men fördelen är ju att veckan går snabbt när det är fullt ös. ❤ Thilda är ledig från skolan imorgon och tisdag så vi får passa på att roa oss. Lyx. Jag ska försöka plugga innan Thilda vaknar på morgarna och även när ayin är här imorgon eftermiddag. Sen ska Thilda göra sina läxor så vi kan ju plugga ihop.
 
Detta meddelande kom från skolan förra veckan. Jag kan tillägga att vi får en skolkalender vid terminstart som beskriver alla lediga dagar. Dessa två dagar fanns inte med i kalender, vi fick reda på att skolan skulle vara stängd för ungefär en och en halv vecka sen. Trots att skolan borde vetat sedan länge att expon äger rum. Lite längre framförhållning kanske hade uppskattats. 🙂 Inga problem för mig men tänk de familjer där båda föräldrar jobbar. Sen kan man ju även nämna att skolan kostar mycket pengar. En ide hade ju varit att kompensera med två lördagar. Som en möjlighet men inget tvång. 
 
Hade vi varit två föräldrar som jobbade hade jag blivit irriterad av meddelandet. Haha. "Enjoy the extra bonding time with your children". Men tack! Missförstå mig inte nu, det är såklart väldigt mysigt!
 
 
Vi kommer ha fullt upp dessa två dagar. 🙂
 
/Charlotte

Kommentera här: