Lyckan över att vara ett bra team

Visst är det viktigt i ett förhållande att vara ett bra team?! 
 
Eftersom Thilda och jag bor ihop hela veckorna har vi blivit ett bra team. Men det är ännu viktigare att Tom och jag är ett bra team. Jag känner att vi är det extra bra just nu (visst går det ändå lite upp och ner). Det är tomt och lite ledsamt att han åkt nu ikväll men jag är väldigt glad att vi är ett så bra team! Vi är lika på många sätt men vi kompletterar samtidigt varandra där vi är olika. Idag dammsög Tom av filtren på luftrenaren (jag har sett under någon vecka att det behövs göras men inte fått tummen ur..hmm...), han har även satt upp handdukar för att täta fönstret i badrummet. Medan jag gjort andra saker som han är mindre bra på. Bra team! ❤
 
 
Thilda hade över 40 graders feber igår kväll. Men var ändå rätt så pigg. Imorse runt 38 men tempen gick upp nu på kvällen igen. Jag är så glad för vår termometer som man tar tempen med genom att hålla mätaren framför pannan. Med alvedon får vi hoppas att hon sover gott inatt. Nu ska jag skriva till lärarna att hon inte kommer till skolan imorgon. 
 
Thilda bjöd på sina pepparkakor imorse. Inte riktigt samma smak som svenska pepparkakor, de smakade mer ingefära. Gott men inte lika gott. Men väldigt fina!
 
 
Vi älskar julen!
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: