Vi pustar ut

När vi kom till sjukhuset frågade Thilda vad vi skulle göra där igen, och varför vi skulle till en annan avdelning. Jag sa lite försiktigt att du kanske måste få mer medicin... hon kopplade dock inte. När vi kom in i rummet fick jag berätta för henne att hon skulle få två sprutor till. Hon sa "neej, jag vill inte". Jag fick försöka förklara att hon behövde dem för att bli frisk och att det inte behövdes några fler efter denna gång. Hon frågade om hon fick skrika och jag sa att hon fick skrika så mycket hon ville och kunde. Det gjorde hon. En höll i Thildas ben, jag fick hålla armarna och två tjejer tog sprutorna. Thilda var väldigt duktig! Jag hade lovat henne att hon skulle få en massa överraskningar som låg i min kasse, efteråt. 
 
Så här lättad var hon efteråt. 
 
Hon var väldigt nöjd med överraskningarna. Det var en fejk-Lol-docka (fast en hund) och en pyssel-jul-bok. Sen lite sött men det har hon inte ätit ännu. 
 
Thilda kompis var också hemma sjuk och på sjukhuset samtidigt som vi (fast på en annan avdelning, den vi var på igår). Hennes cykel stod bredvid Thilda när vi kom ut. Thilda studsade runt och har inte haft lika ont denna gång verkar det som. Skönt! 
 
Vi tog vägen om affären på vägen hem och handlade lite. Efter lunch fick Thilda vila och jag har pluggat. Agneta kom nyss med en chokladkalender till Thilda så jag vet en tjej som kommer bli överlycklig när hon vaknar. 
 
/Charlotte

Kommentera här: