Upp som en sol och ner som en pannkaka

När vi kom hem från Thildas skola fick hon mellanmål och jag gick till gymmet för 30 min på bandet (ayin var här). Det var så skönt och jag kände mig på så gott humör när jag gick därifrån. Tänkte på de där mörka molnen som kommer och går och stundtals lägger en skugga över min dagsform. De var helt borta. Jag gick hem och duschade och sen gick vi till lekplatsen.
 
Det var många barn och mammor där idag och det dröjde inte länge innan det blev tårar, en av pojkarna hade retat Thildas kompis. Femton minuter senare skriker en av mammorna "THILDA" och springer mot studsmattorna, då har Thilda knuffat hennes son nedför trappan till studsmattorna. Han blev ledsen och jag tog Thilda åt sidan för att förstå vad som hänt. Hon hade sagt "boys are not allowed" och gjort något med handen, som hon nu i efterhand inte vet vad... men uppenbart åkte armen upp och mer eller mindre knuffade honom. Åhh vad arg jag blev, och ledsen. Thilda förstod och sa förlåt till pojken. Till saken hör att det var samma pojke som tidigare retades och det var därför hon inte tyckte att han skulle få vara med. Men det spelar ingen roll. Jag skämdes. Sedan dess har inte dagen varit lika bra tyvärr. Vi har bakat en kaka (jag ska på födelsedagsfirande imorgon förmiddag) och spelat lite spel. Ett nytt spel som vi nog får öva på båda två. Mysigt att spela spel. 
 
Vi var/är båda väldigt trötta. Thilda sover nu och jag ska snart gå och lägga mig. Ska plugga lite först. Imorgon tar vi nya tag. 
 
/Charlotte

Kommentera här: