Grymme lunch

Så här mysigt åt vi vår lunch idag. Temperaturen var precis lagom för att sitta i skuggan. Jag hoppade ut i solen när jag ätit klart men det blev nästan för varmt (i alla fall med långärmat och långbyxat). Thilda var dock inte överförtjust över maten, men det gick ner ändå. Jag hade stekt lök (i små små bitar) och skinka och blandat med grädde (peppar, salt, oregano) och pasta. 
 
 
Thildas nya kompis ringde på en gång på förmiddagen, när Thilda hade fullt upp med lektioner och skolarbetet. När den fjärde, och sista, lektionen för dagen var slut strax innan två hann vi nästan bara sätta oss i soffan innan kompisen ringde på igen. Roligt! Thilda följde med henne en stund till lekplatsen. Jag kom fem minuter efter när jag bytt om. De lekte hyfsat tillsammans med en del bredvid varandra. Thilda tyckte tydligen att det var för varmt för att vara i solen och den andra tjejen hade mycket energi att leka runt. Det var så Thilda uppfattade det. 
 
Thilda gjorde en uppsättning av pinnar för Hedvig att äta på. Det tog Thilda 5-10 min att sätta upp men det tog Hedvig lika många sekunder att äta/riva ner pinnarna. Hahaha. 
 
Vi gick en sväng, en omväg till affären, så jag har nått mitt mål idag. När vi kom tillbaka stannade Thilda på lekplatsen en stund och jag gick hem och satte in kylvarorna. Jag gick sedan tillbaka till lekplatsen och vi var där en stund innan middagen. Någon hade ätit popcorn där för vi såg rester kvar på gräset. Thilda blev sugen på popcorn och vi poppade lite efter middagen. Hon åt dock inte många när vi väl var klara. Det var nog poppningen som var roligast. 
 
 
Nu har jag gjort en uppgift i ena kursen och satt mig in mer i slutuppgiften i den andra kursen. Jag ska nog få ihop det tror jag. Känner mig hoppfull just nu i alla fall. Klockan är halv tio och jag ska faktiskt lyxa och gå upp redan nu och läsa min bok. Imorgon får jag starta igång min sista uppgift i projektledningskursen, det är en förstudie för ett projekt.
 
/Charlotte

Kommentera här: