Ordentligt uppladdad

Thilda och jag gick till lekplatsen igår eftermiddag, vädret var underbart! Titta på Thildas hår. 

(null)

Jag tror att det var att vi gick runt på gummimattan, och den där rutschkanan, som gjorde det. Eller? Vi fick några rejäla stötar genom våra fingrar och jag hade ont i pekfingret en bra stund efteråt. 
(null)

Efter lite lek (tyvärr inga andra barn i Thildas ålder där) så gick vi och köpte lördagsgodis. 

Tidigare på dagen var vi ute och testade våra badmintonrack och lite annan bollsport. 
(null)

Thilda tjurade lite. 
(null)

Vi gick även för att testa en ny park i närheten men den var fortfarande avstängd. Den användes dock ändå. Det var fullt med folk där inne, som hoppat över avspärrningarna. 

(null)

Några som fiskade i närheten. 
(null)

På väg hem. 
(null)

Vi tittar på nyaste serien av La casa de papel, som kom ut häromdagen. Det är verkligen ingen feelgood. Tips om annan Netflix-serie som ger en bra känsla i magen? Jag säger som Thilda "jag kommer få mardrömmar av detta". Det kan Thilda säga om  jag skulle råka nämna blod mitt på dagen... (Inte ens på kvällen innan läggdags.) 

Söndag igen och efter att Tom har varit hemma fler dagar känns det faktiskt jobbigare att han ska åka igen. Men veckan kommer gå snabbt. 

Igår morse hade jag drygt en timma vid datorn och gjorde klart en inlämning i projektkursen. Nu är det "bara" sista inlämningen kvar i den kursen och jag ska sätta igång med den i veckan. Det är en stor uppgift men jag har till den 24 april på mig. Kamratgranskning efter det och sen är kursen slut i början av maj. Den andra kursen pågår till början av juni och jag får därför prioritera lite nu. 

Jag önskar dig en underbar söndag! Hoppas att du kan njuta av dagen och att solen skiner på dig! 

/Charlotte 

Kommentera här: