Två dagar i Frillesås

Begravningen var fin i fredags! En vacker dag och även om det inte är en rolig anledning så är det härligt att träffa familj/släkt och prata minnen. 💓 Kära mormor! 💓
 
Det känns nästan lite för privat för att dela med sig av bilderna så jag delar endast några få. 
 
 
 
Efter kyrkan var det fika med smörgåstårta och tårta, och Thilda spelade lite. 
 
På eftermiddagen hängde vi på moster och morbror för bad i havet. Både Thilda och jag doppade oss, för första gången i år, i havet. Thilda tyckte att det var skönare än jag men nu är det check på det. Vid havet mötte vi upp min kusin med man. Vi hann dock inte stanna länge för min bror med familj skulle komma till mamma och pappa på kvällen. Vi åt räkor ihop (och grillad korv). Sen blev det lite kubb. Mysigt att ses! Vi satt dock på utsidan och det blev inga kramar. Jag saknar verkligen kramar, men är glad att jag i alla fall kan krama Thilda massor. 
 
Thilda och jag sov i mammas och pappas husbil. Väldigt mysigt och den är superfin! Vi sov gott! Efter frukost blev det en promenad tilll havet för krabbfiske. Som vi längtat efter att fiska krabbor. 
 
 
 
Klädnypan vi fått med oss var dock av trä och flöt på ytan. Haha. Men det var mysigt ändå. När pappa la ner en blåmussla på botten kom två krabbor fram så vi fick i alla fall se krabba. 
 
Det blev ingen jättelång stund för vi var inbjudna på poolhäng hos min bror med familj vid lunchtid. När vi kom dit fick Thilda två krabbfiskeredskap och arbetshandskar av min bror. 💓
 
 
Sen badades det friskt. Wow vilket poolområde min bror med familj byggt! Hur fint som helst, med även en bastu på gång. Wow!
 
 
 
Fick se hur det ser ut med taket på. Mysigt att bada även regniga dagar alltså. 
 
Vi har blivit väldigt bortskämda av familjen i helgen! Har dåligt samvete för hur mycket mamma och pappa har fixat och vi knappt lyft ett finger. 💓 I lördags eftermiddag åkte vi dock hem för att fortsätta fixa hemma. Skönt att komma hem också. Vilka härliga, soliga, dagar!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: