En sak i taget

Igår vaknade vi till ett himla oväder. Regn och blåst. Ganska mysigt tyckte vi. Vi fick en fika-dejt klockan tre och när vi insåg att det slutat regna, strax innan två, gick vi ner till Kärra för att köpa fika. 

(null)

Vi tittade på hästarna på vägen. 
(null)

Och lite lek. 
(null)

(null)

På väg ner vad Thilda att få stanna vid bäcken igen så det gjorde vi. En snabbis. Thilda hade kunnat stanna där länge och roat sig. Hon älskar att vara ute. 
(null)

Sen hem för fika med farmor/svärmor. Jag älskar fika med småkakor och annat gott. Farligt gott! 
(null)

Mysigt! 

Lite spel på det och fikan övergick i middag. En bra eftermiddag! 
(null)

(null)

Thilda var dock väldigt väldigt trött och kanske inte hela tiden på sitt bästa humör. En tidig morgon och promenad tog ut sin rätt. 

I eftermiddags var vi ute en timma och slängde återvinningsskräp, lekte i en skogsdunge och var på lekplats så Thilda somnade gott idag också. 

Imorgon skriver jag mer om vår dag idag. ❤️

Jag är så glad att tandläkaren är överstökad. (Med tanke på att det nästan var tre år sen sist.) Thilda och jag har pratat mycket omtandläkaren, doktorn och sprutor idag. Jag vill att hon inte ska vara rädd och oroa sig för det som jag har gjort. Jag tror att det verkar funka, just nu i alla fall. När jag var  liten kunde jag oroa mig månader innan för ett tandläkarbesök. Inte hälsosamt. 

Sov så gott! 

/Charlotte


Kommentera här: