Börjar bra med fredagen

Fredagar är en väldigt bra dag på veckan. Lördagar är lika bra, eller bättre, men sen kommer söndagen. Idag har jag haft lite svårt att njuta av dagen. Anledningen är att Tom inte kommer hem förrän sent onsdag om en och en halv vecka. Det känns helt enkelt lite långt, just nu. Vet att tiden kommer gå jättesnabbt men ikväll känns det långt bort. 

Vi har haft en toppenbra helg! Ingen bra luft idag så vi har mest stannat inne. En sväng iväg för lunch och både Tom och jag har varit på gymmet (inte länge för mig men känns bra ändå. Max 30 min totalt.) 

(null)

(null)

Thilda är snorig och inte på topp. Hon somnade strax efter åtta så nu hoppas vi att hon kryar på sig under natten. Under lite protest så lät jag henne somna själv ikväll, får se om hon sover bättre inatt då. Jag gick och borstade tänderna och Thilda sa att hon skulle hålla sig vaken under tiden. När jag kom tillbaka sov hon så hon var nog trött. Fredag och lördag (inte somnat själv) har hon vaknat mellan tolv och ett och ropat (skrikit) efter mig. 

En ny dag och ny vecka imorgon! 

Vi ses snart älskade man! 
(null)

/Charlotte Kommentera här: