Dagen igår slutade bättre än dagen idag började

Jag vet inte, men känslan. Det där humöret som man inte delvis inte kan påverka. Eller känslan kanske snarare. Igår vad jag hemma strax innan två (jag ska visa vad jag handlade senare) och satte mig för att plugga kinesiska. Strax innan tre bytte jag om och gick till gymmet. Jag fick nästan 30 min på bandet och sprang, ganska snabbt. Poddar i all ära men eftersom jag inte fick igång podden igår så lyssnade jag på Spotify. Jag älskar att lyssna på en bra låt! Endorfinerna sprutade och jag ville dansa på bandet för jag kände mig så glad. On top of the world! Känslan stannade kanske i tio minuter men sen tonades den ut lite. Men en bra eftermiddag. Thilda var duktig på simningen! Coachen ger nu poäng för när barnen simmar och han räknade ihop poängen i slutet av lektionen. Thilda kom på andra plats. 
 
Det är dock väldigt svårt att lämna henne att somna själv nu. Men jag tror att det funkar för jag fick igen sova hela natten. Men det var lite gråt innan hon somnade tyvärr. Hon verkar vara inne i en känslig period. Jag har fått höra flera gånger de senaste dagarna att "ni bryr er inte om mig", "du älskar inte mig" och så vidare. ❤ Innan Thilda somnade igår berättade jag för henne hur mycket jag bryr mig om henne och hon började gråta för hon tyckte att det var så fint. Det finaste hon hade hört sa hon. 
 
Idag regnar det. 
 
 
 
Snart ska jag ha kinesiskalektion. Lite ångest för det känns som att jag glömt så mycket under uppehållet. Jag borde egentligen plugga nu men istället har jag skrivit här. 
 
Önskar dig en fin dag!
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: