Måndag - back in business

Inatt när Thilda ropade kändes det som att det snart var morgon men när jag tittade på klockan var den bara strax efter tolv. Jag la mig i Thildas säng men hon kom inte riktigt till ro. När jag skulle gå en timma senare, in till vår säng, sa Thilda "stopp". Hon ville inte att jag skulle gå. Jag trodde hon sov för hon hade inte sagt ett ord innan. Hon fick följa med in till vår säng. Jag hade svårt att somna om. Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk och började då oroa mig för att det är fel på huset. Gifter i väggarna eller något... Små bekymmer/problem/oro blir så mycket större på natten. Men jag somnade om. 
 
Thilda var trött när jag väckte henne, inga problem att gå till skolan annars dock. Glad tjej som hoppade på bussen. Jag började med att fixa iordning här hemma och tog sedan en promenad. Solen skiner, luften är ok och nu har vi faktiskt 20 grader. Wow! 
 
Jag hade fixat en massa måsten men nu är det dags att komma till studierna. Jag tänkte börja det nya livet och försöka mig på en kort springning också, blir på bandet för såå bra är inte luften så att jag vill springa ute. 20 min, eller max 30 min får räcka. 
 
Ayin skrev idag också och ville ha lönehöjning... jag hade väntat på frågan så det var ingen överraskning. Det blir en ökning på 3 rmb/h. Hon skrev ett förslag på 3-5 ökning, jag tog 3. Haha. Men 5 på övertid. Hon har dock inte svarat ok efter det så hon kanske inte blev helt nöjd.
 
Bilder från igår. 
 
Vi tog en promenad till Pearl market. Det var faktiskt Thilda som bad om det, flera gånger, för hon hade fått en peng från farmor i julklapp att köpa något för. Thilda sa när vi kom in på Pearl market "mamma, tack för att du följde med mig hit idag". Älskade tjej! 
 
 
 
 
Det blev något som Thilda sett på Youtube. Hon har en slant kvar så det får bli något mer. Kanske någon/några aktier. 
 
Detta träd ville Thilda absolut att jag skulle ta kort på, hon tyckte att det var tokigt. 
 
Nyårsfixad. 
 
För ovanligthetens skull så börjar jag faktiskt bli lite sugen på att ta bort julsakerna. Men inte tillräckligt för att göra det dock... Vi tittade lite på en julfilm senast igår, eller Thilda imorse faktiskt. Vi älskar jul!
 
Njut av dagen! 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: