Reashopping

Brödet var det enskilt dyraste jag handlade igår. Rågbröden från Baker&Spice kostar 45 rmb styck. Wow, när jag precis kollade med valutaomvandlaren nu vad det blev i svenska pengar fick jag en chock. Det motsvarar 62 sek. Wow! Det är dyrt med mat här. 
 
Men förutom det så köpte jag två tröjor från Zara  - 39 rmb styck. Den svarta har långa ärmar och halvpolo. Den gröna är en vanlig t-shirt. Fin färg tycker jag. Kvalitén är dock inte superbra på Zarakläder tycker jag. Jag upplever H&M:s kvalité som bättre.
 
På H&M köpte jag fyra strumpor för totalt 30 rmb och en halsduk för 30 rmb. Riktiga kap. Men jag var nog ute lite för sent. En kompis hade köpt fina jeans och en jeanskjol (på Zara) men det finaste hade redan sålts. 
 
 
Det som bara händer i Kina. Någon har tagit sin cykel in i affären och lämnat den där nedanför rulltrapporna. Intressant. En annan intressant sak är att vänster rulltrappa (uppifrån sett) går nedåt och höger uppåt. Många gånger jag nästan går fel. (Jag åker nedåt när jag tar bilden.) 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: