Det är min dag idag!

Idag, för 39 år sedan, föddes jag. Det ska så klart firas. 🙂 Jag älskar att fylla år. Framför allt för att det känns som att det är den dagen på året man kan unna sig ALLT - utan ett uns dåligt samvete! 😃
 
Förra året sa jag inte till någon att jag fyllde år och firade nog inte speciellt mycket. I år bjöd jag in några vänner på födeslsedagsbrunch. Härom veckan köpte jag en present till mig själv från Thilda. Igår kväll skulle Thilda slå in den presenten och presenten från Tom. Det visade sig dock att Thilda inte hittade presenten (en hårborste), de hade gömt den för bra. Hon var helt förtvivlad. Jag också faktiskt... De hade alltså, i helgen, gått och gömt presenten (som jag köpt) istället för att helt enkelt slå in den. Suck! Efter middagen så slog Thilda in den andra presenten och jag fortsatte leta. Jag hittade den till slut i en låda i skrivbordet i kontoret. Ja, då kom ju båda Tom och Thilda ihåg att de gömt den där. Thilda fortsatte slå in paket. 
 
Thilda sa att hon ville gå ner först idag och viftade med flaggan och sjöng för mig. Älskade lilla tjej!
 
 
Fina paket - tacksam mamma! 
 
Här är vad som låg i. 
 
 
På väg till bussen sa Thilda "jag vill att detta ska bli den bästa födelsedagen du haft". ❤
Vi sa hej då vid bussen och jag gick hem och fortsatte med förberedelserna. 
 
 
 
Jag hann nästan allt. Förutom 15 min dusch och fixa mig iordning så höll jag på från att Thilda åkte med bussen, halv åtta, till klockan tio när tjejerna kom. 
 
Men lite hjälp fick jag. Igår eftermiddag beställde jag skinka och salami från Swiss butcher. Jag beställde via Sherpas (där vi också beställer mat ibland) och de har fri frakt mellan 14:00 och 17:30. Pålägget kom efter 1h, och jag kunde till och med välja tunna skivor. (Det ska även tilläggas att alla gäster erbjöd sig att ta med något men jag avböjde för tyckte att det var kul att baka och fixa själv.)
 
Den snygga kylväskan ingår gratis. 
 
 
Jag hade även beställt bagels med mjukost som kom imorse. De var dock inte dagsfärska som jag trodde utan kändes som att de kom ut frysen... Bra att jag kom på det för nu ska jag skriva till dem och fråga om det. (Klaga.) 
 
 
Annars hann jag med nästan allt. Skulle gjort frallor också men tiden räckte inte. Alla blev nog mätta ändå. Jag kunde haft en flaska bubbel till, för den tog slut. (Jag drack så klart inte.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väldigt tacksam med så fina vänner! 
 
 
 
Jag fick fina träningskläder, som flera av de andra tjejerna har likadana. Nu är jag med i klubben. 🙂
 
Sen fick jag även tre fina planscher. Tavlan som var inslagen var en av tjejernas, nu ska jag välja tre planscher att beställa. De heter "Shangai ren" som betyder Shangai personer/person.
 
 
 
 
 
Väldigt glad tjej! Tacksam för många fina vänner! ❤
 
 
Jag unnade mig även motion mitt på dagen, en promenad och en sväng på gymmet. Sen en dusch och tillbaka i klänningen. 
 
Här kommer även en bild från igår när Thilda hade simlektion. 
 
 
TACK för idag! 
 
/Charlotte

Kommentera här: