Fint väder bjuder på glass

Idag har vi haft Thildas skola och efter den, strax innan två, gick vi till poolen. Många av våra vänner var där och kom. Mysigt! Thilda lekte en stund i vattnet med kompisar. Sedan bestämde sig Thilda och en till att de ville gå hem till oss och leka. Lite lek hemma hos oss, ayin var hemma så jag tog snabbt cykeln och handlade lite mat, sedan ville de gå till kompisens hus. När vi kom ut genom dörren hos oss kom kompisens mamma så hon tog med dem hem. Jag hämtade Thilda 35 min senare och vi gick hem för att äta middag. 
 
Efter middagen lyxade vi med glass. 
 
 
Dusch på det och samtal med Tom sedan var det läggdags. Thilda somnade på två röda sekunder och sov klockan åtta. Idag fick de lära sig i skolan att de borde sova 10 timmar per natt. Jag kommer väcka Thilda 06:15 så det verkar ju gå bra. Får hoppas att hon sover gott inatt och är utvilad inför morgondagen. 
 
Thildas skolbuss lämnar vårt område 07:30 och Thilda kommer hem igen 16:30 (en extra lektion per dag, måndag till torsdag, nu fram till sommarlovet. Om hon inte hade tagit extralektionen hade hon inte kunnat åka skolbuss hem... jag hade fått hämta) Det är en lång dag! 17:15 imorgon har Thilda gymnastik. Hon lär vara trött imorgon kväll. 
 
Tack för idag!
 
Hoppas att du har en fin, solig, dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: