Julafton varje dag

Paketen rasslar in i dessa tider... Inte ens två veckor kvar tills flyttlasset går och vill få med allt där. Idag kom... hmm.. 5-6 paket. Jag är i alla fall väldigt nöjd med plastfickorna jag fick häromdagen, till Thildas alster. Nu kan de fraktas hem lite mer skyddat. 
 
 
Ett av paketen. En liten högtalare på hjul med mickar. En på midsommarfesten i helgen som hade en sån. Blir bra för alla våra stora fester. Hahaha. 
 
 
Annars har vi pysslat lite. Vi hade två likadana böcker (från Finnair) så att vi kunde göra samma pyssel samtidigt. Mysigt! 
 
 
 
När vi hämtade paket ville Thilda ta sina inlines. Det var verkligen ett bra köp för hon älskar dem. Det går framåt. 
 
 
Annars har vi knappt varit ute något idag. 
 
Thilda somnade innan åtta ikväll och vi hoppas att hon får en god natts sömn och vaknar kry imorgon. Fröken sa att hon hoppas att Thilda kan komma imorgon, och det gör Thilda också. Jag har dock nu inte fixat några sommarpresenter tilll fröknarna (det var veckans projekt)... det känns sådär.
 
Jag väntar på morotsbrödet som bakas i ugnen. Ayin rev mina morötter igår (så lyxigt) så det var tvunget att bakas idag. Nu är det i alla fall på gång. Jag kan plugga lite kinesiska under tiden det är i ugnen och sen svalnar. 
 
Önskar dig en fortsatt fin dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: