När går resan tillbaka till Shanghai?

Det är bara Kinesiska flygbolag som flyger till Kina nu. Ett, i samarbete med Finnair, via Finland men det går bara lördagar. Vi kommer åka China Eastern (i samarbete med Air France mellan Göteborg och Paris) och min största oro, förutom Corona, är maten. Att sitta över elva timmar på ett flyg med dålig mat är ingen trevlig upplevelse. Men det är en fördel att vi flyger från detta hållet för då har de förhoppningsvis hämtat upp europeisk mat i Paris. 🙂 På torsdag morgon, väldigt tidigt, flyger vi från Landvetter mot Paris för att byta plan där och flyga vidare mot Shanghai. På fredag morgon (Kina-tid) landar vi i Kina. 
 
Det jag kommer sakna mest, förutom nära och kära (som tveklöst kommer på första plats), är vår säng! Tätt följt av allt gott att äta, frisk luft, närheten till natur, att slippa oron för att det som man stoppar i sig är besprutat med både det ena och andra. Men sängen i Kina är bedrövlig. Sämre blir den men ju längre tiden går desto mindre värt känns det att köpa en. Vi har ju redan en väldigt bra säng hemma i Sverige. 
 
Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa Tom igen! ❤️🥰 Nu har det som sagt gått tre veckor sedan vi skiljdes åt i Sydney. Tre veckor som har gått mycket snabbare för oss än för Tom skulle jag tro. Jag är väldigt tacksam för tiden vi har fått här men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Det blir bra för Thildas skola också. Hon kommer nästa vecka kunna vara med på lektioner online varje dag (det funkar inte nu eftersom några av lektionerna är morgontid i Kina och därför mitt i natten här). Det ska bli skönt att vara i samma tidszon som Tom och det känns bra att vi kommer dit lagom till en helg tillsammans!  
 
Vi har inte hunnit träffa alla som jag önskat att träffa, men snart kommer vi hem igen. ❤

(null)

I eftermiddag har vi varit på väg. 

Kram C

Kommentera här: