Glider runt i mina träningskläder...

Ayin kom vid två och då tog hon med Thilda (eller Thilda med henne) ut för lek. Jag fick ihop en av två inlämningar som är kvar i kursen Affärssystem. Jag ska finslipa lite men känner mig nästan klar. Sen är det bara det stora arbetet kvar.
 
Jag fick även till ett kort besök på gymmet. 15 minuter på crosstrainern känns som en lagom start (jag har bara fått till det en gång innan sedan vi kom tillbaka till Shanghai) men nu ska jag försöka ta mig dit lite oftare och kanske kunna utöka något. 
 
 
Sen skulle ayin laga maten och Thilda och jag gick ut för att vattna blommorna på terassen. Då kom några kompisar till Thilda förbi och hon hängd med dem (och deras ayier) till klubbhuset för att leka. Jaha, då var jag själv med egentid. Jag har passat på att rensa, och spara, mitt skrivbord på datorn. Sånt där som man hela tiden tänker "det ska jag göra sen". 
 
Vi var på stora lekplatsen innan och insåg att både den och den lilla renoveras just nu. 
 
 
 
Från och med denna vecka har Thilda "prov" på kinesiska tecken varje fredag. Torsdag denna vecka dock eftersom skolan har book day imorgon och inga vanliga lektioner. De ska skriva de fem tecken som fröken säger, ett i taget. Thilda hade alla rätt idag och var så stolt! (Det började dock lätt så vi får jobba hårdare nästa vecka med repetition av tecken. 🙂)
 
 
Nu ska jag gå och titta hur det går för Thilda och hennes kompisar. Se så att de inte har rivit klubbhuset... 
 
Jag hoppas att du mår bra!
 
/Charlotte

Kommentera här: