Övning inför måndag

Imorgon börjar Thildas simlektioner. I fredags hämtade jag därför Thilda tidigt och vi gick till simhallen för att öva. Det var mysigt, men kallt. Brr. Lärde mig också (hade glömt) att man måste ha med eget lås. Vi började i den stora bassängen (svinkall) och Thilda fick öva lite på simningen. Hon måste kunna simma 25m bröstsim och 10m ryggsim för att starta på lektionen på måndag. Det gick bra. Sen några åk på rutschkanan. Sen gick vi in till den lilla (varma) bassängen. Vi insåg dock att man inte får vara där när man kan simma. Var där en lite stund bara sen ville Thilda åka rutschkana igen. Jag stod på kanten med handduk, för kallt för att gå i där igen. 

I duschen, innan vi kommit in i duschen och klätt av oss som tur var, kom en man in. Såg allmänt bortkommet ut. Han hade dock långt hår så man undrade lite om han var fel eller inte... jag blev så chockad att jag inte sa något. När någon sa till honom pekade han på toalettskylten och sa att det var en kvinna och en man på den. Han gjorde nog en fuling men som tur var var ingen naken i duschen. 

Sen cyklade vi hem. 
(null)

(null)

Thilda var klädd för fredagsdisco och hade en jättebra dag i skolan. 
(null)

Höjdpunkten var när vi kom hem och det låg in inbjudan till kalas, på Leos lekland, i brevlådan. Thilda blev superduperglad. 

Ska berätta om vår fantastiska lördag senare. 

/Charlotte 

Kommentera här: