Övervåningen

Mycket är bra med huset! En sak jag hade önskat är dock fler sovrum på samma våning. Thilda är inte jättetuff om hon vaknar på natten och det hade varit bra att ha henne på samma våning. Vi har två sovrum på bottenvåningen och två på övervåningen. Vi får se hur vi löser det på bästa sätt. Thilda ska fundera på var hon vill bo, det finns ju lite tid tills våra saker kommer. 
 
Just nu bor Thilda och Tom i varsitt rum på övervåningen. (Sängen i vårt sovrum är så liten så vi får inte plats 2,5 (Tom, Tova och jag) där.)
 
När man kommer upp för trappan, med trappan i ryggen. 
 
De två dörrarna är förråd. 
 
Med trappan i ryggen om jag tittar åt vänster. Badrumsdörren till vänster och dörren till där Thilda sover till höger (hon kanske ska flytta till det andra sovrummet, som är större, när vårt flyttlass kommer.)
 
Badrummet. 
 
Rummet där Thilda sover. Handdukarna är för att sänggaveln inte ska göra märken i den nymålade väggen. Vilket den redan hade gjort lite innan vi märkte det... 
 
 
De alla dörrarna inne i rummet är förråd. 
 
Rummet där Tom sover. (Dörren till höger om trappan är i ryggen.)
 
 
 
Ett spännande lekrum i en av förrådsdörrarna.  Den vita dörren i mitten av bilden går ut till ett oinrett rum. Ganska konstig väg till rummet om det skulle användas kan jag tycka. Vet inte vad som är tanken med rummet. 
 
Hit tyckte Thilda att vi skulle köpa stolar så att hon kunde sitta med sina kompisar och prata om pojkar, när hon blir lite större. 💓
 
Då har jag nog visat hela huset. Något du saknar? 
 
/Charlotte

Kommentera här: