Tand i magen

Thildas ena tand har varit lös ett tag. Två tänder faktiskt men häromdagen blev en av dem ganska mycket lös. Idag när vi åt lunch med en vän i vårt område sa Thilda plötsligt "MAMMA, ÄR MIN TAND BORTA?". Tanden var borta och den var varken i hamburgaren eller i munnen. 

(null)

Thilda skrev ett brev till tandfen och la på köksbordet. 

(null)

Häromdagen sa dock Thilda att hon är osäker på om tandfen finns. "Det finns inte magi och det är nog mamma som gör det." Men hon vill nog tro lite till tror jag. 

Förresten, se vår vackra blomma. 
(null)

Och en bild från Publix. Man kan välja tjocklek på sitt pålägg. Väldigt smart! Jag tar extra thin och de är inte alltid så tunna ändå. De andra verkar välja sandwich-storlek och det är tjocka skivor. 

(null)

Igpr bokade jag en veckas summercamp för Thilda. På Charleston taekwondo. Det blir nog jättekul för Thilda. Jag har aldrig varit med om att signera online innan och blev förvånad att det gick. Det är inte vackert men ändå. Jag tänkte lagt upp en bild här men sen ångrade jag mig. Kanske inte ska lägga upp mina signatur (även om den är anskrämlig). 

I förmiddags var vi på lite shopping. Dörrmattor och vattenkanna köpte vi, och några andra småsaker. 
(null)

(null)

I fredags skulle vi gått ut och gått på eftermiddagen men det började regna lagom till att vi var på väg ut. Vi bakade istället. Eftersom vi inte fått vårt flyttlass blir det fuskbakning. Igen. 

(null)

Ha en fin dag! 

/Charlotte 

Kommentera här: