Krämporna avlöser varandra

I tisdags fick jag ont på ovansidan foten. Det kom smygande och på kvällen fick jag halta till sängen. Jag har en svag känsla av att jag snubblade och slog i foten när vi tog ner trädet i måndags och jag misstänker att det är ett blåmärke. Det blev inte bättre under natten, snarare tvärtom. Det blev dock något bättre när jag gått på foten en stund. Jag tog ingen promenad den dagen, förutom med återvinningen men det är inte långt. Två flugor i en smäll - Tova somnade i vagnen och jag fick slängt skräp.  (Kom dock ändå upp i över 9000 steg.) Nu verkar det vara på väg åt rätt håll så det var nog bara ett blåmärke. (Jag har ju en förmåga att tänka katastroftankar och alltid tro det värsta...) 

Så här glad blev jag igår när jag kom över en vegansk kexchoklad. 

(null)

Blev inte lika glad när jag såg på baksidan "kan innehålla mjölk". Men då gick det inte att stoppa mig, jag var bara tvungen att äta den. Den var ok. Smakade lite som en gammal kexchoklad, lite torr. Men absolut godkänd och det var härligt att kunna äta choklad. 

Tova och jag hämtade Thilda igår. Till fots. Thilda blev faktiskt inte ledsen för det, hon var på ett superbra humör. Vi gick till Candy och köpte en "mut-klubba" innan vi gick hemåt. 

(null)

Det finns mycket skoj att titta på, och leka med, på vägen hem. 

(null)

(null)

Vi hade en väldigt mysig promenad hem. ❤️

Tom och jag gjorde något skoj igår. Det kanske jag skriver om sen. 

Trevlig lördag i solen! Njut idag för nästa vecka kanske det kommer snö?! 

/Charlotte 


Kommentera här: