Gratis träning

Häromdagen såg jag att det var ett event på gång i Towne center. (varför heter det towne och inte Town?)I fredags var eventet och det var bland annat gratis träning. Träning med barnvagn. Yes! Precis sån träning jag letat efter. Jag bokade in mig och vi åkte dit. 

De finns på instagram (Fit4momcharleston) och där la de ut bilder och filmer. Jag tog några screen shots som jag delar här. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det kunde varit ännu lite tuffare men det var kul. Kanske jag kan ta i lite mer nästa gång. Träningsvärk har jag. Vi sjöng förresten för barnen under tiden vi tränade och rörde oss mellan olika platser för att de skulle ha ro att sitta still i vagnarna. Der var svårt att sjunga och samtidigt koncerntrera sig på övningar (jag som har svårt att göra flera saker samtidigt). 

(null)

Jag hittade en biograf efteråt, på väg till bilen. Det verkar förresten inte heta cinema här. Utan movie Theatre? Frågade en av Thildas kompisar var de brukar gå till cinema och hon visste inte vad jag pratade om. De säger förresten inte belly button heller utan navel. Intressant. 
(null)

Sen åkte vi och köpte donuts till Thilda. 
(null)

(null)

På kvällen busade tjejerna hemma. Tova älskar att dra ut allt ur lådorna. 

(null)

(null)

Ta hand om dig! 

/Charlotte

Kommentera här: