En söndag down town

Vi har fortfarande så mycket att upptäcka och utforska! I söndags åkte vi down town för att i första hand kolla in häst- och vagnturen så där började vi. Vi bestämde oss dock för att åka dit tidigare en annan helg för att ta första turen klockan nio eftersom det är lite svalare då. Vi gick igenom marknaden och köpte var sin keps till Tom och mig. Thilda köpte en pop-it. 
 
Sen gick vi och fikade för att sedan ta en promenad och titta på den vackra staden. Vi gick förbi detta ställe som vi missade sist. Rainbow row - som Charleston är en av de platser Charleston är känt för. 

(null)
  (null)

(null)

(null)

Denna skylt" gillar jag. Läsa bör man. 
(null)

Sen gick vi även förbi denna fontän. Thilda bestämde hur hon ville bli fotad, för att det skulle se ut som att hon tog på toppen av fontänen. Thilda skulle stå på en liten mur och jag skulle böja mig ner och ta kortet nedifrån. Det ser ut som att vi var ensamma men det var massor med folk där som skulle fota. 
 
 
Jag snodde Toms keps, för den var mycket mer färgglad än min. 
 
Haha. Precis!
 
En del av huvudgatan var avstängd för något event. Vi förstod aldrig riktigt vad som var på gång. Men denna blombuss var väldiygt gullig! Älskar alla färger. 
 
 
Vi var hemma till lunch och efter lunchen åkte vi till Costco för att handla. Man packar aldrig ner varorna i påsar vid kassan. När man går ut kontrolleras nämligen vagnen mot kvittot. Vill man packa sina varor i kassar så får man göra det vid bilen. Lite ovant. När man går in måste man dessutom alltid visa kvittot, då endast medlemmar får handla. Thilda har bestämt att Tova alltid ska hålla medlemskortet och visa det när vi går in, för det tycker hon är roligt. 
 
 
I butiken hade julsakerna kommit fram. Julkalender med öl och vin också. (Inget vi köpte.)
 
Nog om det. Nu är det läggdags. 

/Charlotte 

Kommentera här: