Hederligt gympapass

En av de svenska tjejerna är instruktör för Friskis & Svettis och hon körde ett pass för oss i söndags morse. Jag var lite sliten men var med delar av passet. Jag hade glömt vagnen till Tova så jag fick jaga runt en del efter henne också. Jag fick även mycket hjälp av de andra barnen med att ta hand om Tova. Det är så roligt att träffa de andra svenskarna, och kul att barnen leker så bra. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen åt vi picknicklunch i en lekplats hemma i området med Thildas kompisar från Atlanta, som är här på springbreak. Efter det vidare till Thildas kompis som hon skulle leka lite med. 1,5 timma senare hämtade jag Thilda och vi åkte till Coastal crust, en pizzeria med bord utomhus och ett litet lekställe för barn. Vi skulle träffa de andra i Runcluben, som en liten avslutning. 

(null)

(null)

Jo förresten, på väg till Thildas kompis fick vi stanna för att en sköldpadda var påväg över vägen. 

(null)

Idag har Tova och jag varit downtown och träffat några svenska tjejer, med barn. Vi skulle titta på platser som varit med i en film -  "The Notebook". Jag har inte sett filmen men det var kul att hänga på ändå. 

(null)

Tova och jag var hemma till lunch och hann sedan med en snabb tur till Publix. Vårt knäckebröd var slut. Sedan hämta Thilda och till första simlektion på ett nytt ställe. 

/Charlotte 

Kommentera här: