Första skoldagen

Inatt sov vi sådär! Thilda kom ner vid två och jag följde med henne upp till hennes rum. Sen kunde jag inte somna om (och inte Tom heller tydligen). Vid fem hade jag i alla fall somnat och vaknade av att Tova skrek. Det var bara att hämta henne till Toms och min säng (Tom gick upp) men hon var inte sugen på att somna om. 05:45 väckte vi Thilda och båda tjejerna var på ett strålande humör. Härligt!
 
Thilda var taggad på att börja skolan igen! 
 
 
 
Det var lite mörkt fortfarande när vi gick ut genom dörren men det blev ljust på väg till busshållplatsen. 
 
 
Jag hoppas att Thilda får en superbra dag i skolan, med ny fröken och nya kompisar! 
 
Tova somnade i vagnen och därför kan jag skriva här, men nu måste jag väcka henne så att vi kan äta frukost innan träningen. Sen får vi väl beta av vår långa att-göra-lista. 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 sandra ledin:

Vilken natt ni fick. Hoppas att nästa natt blir lugnare så ni alla får sova gott.

Spännande med skolstarten. Häftigt med skolbuss. Hur fungerar det igentligen?

Hoppas både tränning och to do sakerna går bra!!!

Svar: Tack tack! Det blev den.
Dagen har varit bra. Inte så mycket avbockat på listan dock… men det kommer ju en dag imorgon.

Man måste signa upp sitt barn på att åka skolbuss, de får en lapp som sitter på deras skolväska med info om vilken buss de ska åka och mitt mobilnr. Man måste stå vid hållplatsen när bussen kommer på morgonen (06:36) för den stannar inte och väntar. Sen går de ut till bussen på eftermiddagen och hoppar på. Vet inte riktigt hur det kontrolleras att de kommer på rätt buss men bussnr står iaf på väskan. Sen ansvarar barnen för att komma av rätt. Det ska stå en förälder och vänta på sitt barn annars får barnen visst inte gå av egentligen. Men de är nog lite flexibla om de känner andra föräldrar på stoppen.
Charlotte Karlsson

Kommentera här: