Drömma om nya äventyr

Igår kom dessa tv guideböcker till dörren. (Det kom också en bok med skämt för barn, för Thilda tycker att det är väldigt roligt med sånt just nu.) Vi ska läsa och drömma om framtida semestrar. 
 
 
Igår var det dags att klippa Thilda igen och eftersom vi hade 21 grader varmt kunde vi sitta ute. Tova sov i vagnen ute. 
 
 
 
Sen gjorde Thilda ett träningspass för oss att gå igenom. 
 
Man gör den första (wall touch, hoppas upp mot väggen och sätter händerna så högt upp man kan på väggen) först och sedan en liten vila. Andra omgången gör man nummer ett och nummer två, sedan vila. Och så vidare. Sista varvet gjorde vi alltså allt. Det var tufft! 
 
Tom var med i början men krattade sedan istället. Nästa helg kanske han är med hela passet. 
 
Vi lyxade och åt middag på vår lokala pub, när det var så skönt väder att vi kunde sitta ute. 
 
 
Tova gick hela vägen hem.
 
Denna snygga bil såg vi på väg hem. Killen såg att vi fotade och Tom sa till honom att bilen var väldigt fin. Killen tackade och såg glad ut. 
 
Idag har vi startat veckan med träning. Nu sitter jag och betar av att-göra-listan. Det gäller att skriva en lista för annars glömmer jag... 
 
Morgonen började förresten med 16 grader (vid 06:00) men sen har temperaturen gått ner och nu har vi 11 grader. Resten av veckan ska bli kall. Brr. 
 
Ta hand om dig! 
 
/Charlotte

Kommentera här: