Julafton igen

Vilken dag vi hade i lördags! 
 
Jag började med träning 09:00-10:00. Bästa starten på lördagen! 
 
Inga bilder från den träningen men från träningen i fredags. Jag älskar mina byxor från Stronger. Stronger som för övrigt även levererar hit. Jag ska hålla koll efter nästa rea och kanske investera i ett par till. 
 
 
Efter träningen var det playdate. En plastlåda med vatten med fiskar och fiskespön gjorda av piprensare. Det roade barnen en stund. 
 
 
 
Förresten så köpte jag nya, tyngre, vikter på rea häromdagen. Nu ska jag bara träna lite först så att jag orkar använda dem. 
 
Något annat roligt var förresten när tjejerna hoppade studsmatta i helgen. 
 
 
 
 
I lördags när vi åkte till Costco ville jag testa ett nytt ställe för lunch. Det är en grekisk restaurang som ligger precis bredvid Costco. Det var SÅ gott! Jag har längtat väldigt länge efter de smakerna! Det lär bli fler besök. Även Tom som var skeptisk innan tyckte om det, och barnen älskade sina chicken fingers. (Deras pommes, sallad och tzatziki åt jag upp. Haha.)
 
 
 
Barnens tallrikar var välfyllda. 
 
Nu när jag tittar på bilderna vill jag inget hellre än att åka tillbaka. Åhhh, jag älskar grekisk mat! 
 
Men höjdpunkten var på eftermiddagen. Thilda och jag satt i köket och spelade spel (när Tova sov) när Thilda såg postmannen komma upp med två paket. Två efterlängtade paket från mormor och morfar. Med julklappar! Jippie! 
 
Två lyckliga tjejer!
 
Sååå mycket skoj! 
 
 
 
 
 
 
Vi blev väldigt bortskämda! Alla fyra. Det fanns julklapp och present till Tom och julklapp till mig också. Tack bästa mamma/mormor och pappa/morfar! 💓 Ni är bäst! 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: