Lagom aktiv dag

Imorse vaknade alla, och åt frukost, i sin egen takt. Någon hade sovit delvis på soffan, något hade sovit hela natten, de andra två hade varit vakna några gånger under natten. 

Vi promenerade till Pearl market (Thilda cyklade) men vi handlade inget. Sedan till banken, som var stängd av någon anledning. 

Vi tog sedan lunch på Fat Cow på Lao Wei jie. Satt ute och njöt av vädret. 14:15 hämtade chauffören upp några av oss för att åka till en annan bank. Banken har inte öppet söndagar och vi behövde fixa några saker innan Peking nästa vecka. Mamma och moster gick hem under tiden. Väl hemma slappade vi (någon tränade lite - jag. Hihi), och sedan lagade vi mat lagom till att Tom skulle komma hem. 

Thilda och min moster var på lekplatsen men var hemma i god tid för att Thildas pappa skulle komma hem. Mysigt att välkomna honom. 

Fläskfilé i ugn med ris och broccoli blev det i alla fall. Med jordgubbspaj till efterrätt. Vin till maten inte att förglömma. En trevlig kväll men tills sängs i tid. Grannen har dock lite fest på utsidan (utanför vårt sovrum, men förhoppningsvis sover vi gott ändå. 

Njut av helgen! Det gör vi. 🙂

/Charlotte 
(null)

(null)