Vi missade clownen

Typiskt! Han hade gjort massa häftiga ballonger till barnen. Thilda fick i alla fall tre vanliga ballonger och en pump. Det hade hon roligt med ett tag. 
 
 
När vi gick hem hade det visst blivit en cool ballong över, som Thilda fick. Glad tjej! 
 
 
Vi hann med en liten stund hemma, och ännu ett myrkrig. Thilda och Tom hittade var de tog sig in och jag började tejpa igen hålen. Då kom det en miljard myror in och vi fick hämta både dammsugare och andra verktyg för att ta hand om alla myror. (Hann tyvärr inte fota men de var överallt!) Jag fick ringa receptionen och allt hände samtidigt som Tom skulle gå. Killen kom med gift (det var faktiskt gift för kackerlackor men det funkade visst på myror också) samtidigt som Tom gick. 
 
 
Killen var dock väldigt snabb. Thilda och jag tog våra cyklar och hann ikapp innan Tom och Oskar lämnade. Sen cyklade vi och handlade. Vi var hemma strax innan sex och gick en liten sväng till poolen. Tyvärr var ingen annan där. Vattnet var jättekallt men när Thilda vant sig ville hon dyka efter dykleksaker. 
 
Badmössan är på mest för att inte Thildas hår ska bli grönt... Det var många barn med grönt hår förra sommaren. 
 
Sen har vi hunnit mysa lite framför en film också. Nu sover Thilda och jag ska strax gå upp och läsa lite innan läggdags. 
 
Det är som vanligt extra tomt utan Tom ikväll! ❤
 
Tack för idag!
 
/Charlotte