De fem första

Idag tog vår lilla prinsessa sina första steg. Hon slog till med fem stycken första gången. 

Här är tjejerna på väg hem från skolbussen idag. 
(null)

Vi hittade detta konstverk på ett träd. 
(null)

Thildas frisyr igår. 
(null)

Igår var vi bjudna till en annan Volvo-respektive. Vi fick titta på deras hus, gick en sväng och åt lunch ihop. Trevligt! Se vilken vacker plats som låg sju minuters promenad från deras hus. 
(null)

(null)

Härom kvällen läste jag boken jag fick från BVC om mat. Den kom i packningen förra fredagen. Jag läste att 8-12 månaders bebisar ska äta samma som vuxna. Ok, med kanske några undantag men i det stora hela. (Jag måste gå in och läsa igen.) I alla fall så insåg jag att bebismatburkarba måste börja fasas ut. Igår åt Tova köttfärs och pasta och idag åt hon korv och avocado. Men favoriten är nog just nu majskorn. 

(null)

(null)

Förresten har Thilda haft en playdate idag. Skolan slutade redan 12:25 så när Thilda kom hem från skolan åkte vi och hämtade hennes kompis från skolan. De lekte och sedan kom hennes mamma och en av hennes bröder på fika. (Hon har tre bröder och familjen är från Frankrike.) Det var så kul att få baka igen. Jag gjorde en björnbärspaj. 

Lärarna är väldigt väldigt väl omhändertagna här. De får godsaker i skolan regelbundet, som dricka, lunch och små presenter. Idag på eftermiddagen hade de visst en eftermiddag med yoga. Det hade skolan anordnat men det andra fixar föräldrar och föräldrarepresentanter som jag förstått det. Det är många som ställer upp här för skolan och gör alla möjliga aktiviteter (frivilligt). Jag måste nog också snart ta mitt ansvar. 

Tyvärr fick vi inte Tovas första steg på film men vi såg dem alla tre. Kul! 

Ha en fantastisk helg! 

/Charlotte