Tre veckor - tre kilo

Jag nådde mitt viktmål i söndags. -3kg på tre veckor. Min coach sa till mig "do och feel so Good?" Jag svarade, "nja, det känns väl bra på ett sätt men det är inte kul."  

Är det värt det? Dessa tre veckor med inget godis och kakor (förutom 4 rutor marabou) och allmänt lite att äta. Jag skulle säga nej. Men jag vet att kroppen mår bättre av att inte äta det där så det är värt det! 

Är det lätt? Jag och nej. Det funkade, att äta mindre tog bort vikt. Men det är som sagt trist, jag är inte lika glad och har knappt någon motivation till träning (men jag tränar förstås ändå). Med resterande 5 veckor hoppas jag att kunna hitta till att det inte är viktigt med godiset och kakorna. Eller i alla fall att komma närmare det. Vi får se. 

Jag tänker vänta en vecka med att lägga in min vikt i appen, för att se att det håller i sig. Sen räknar jag med att få fler kalorier per dag. Jag är nöjd med min frukost och lunch (omelett med grönsaker) men middagen är lite trist, med något kalorisnålt protein och brysselkål/broccoli/grönsaker. Jag tror att jag ska ha "råd med" pasta/ris och mer "vanlig mat" sen. Just nu smakar mitt vatten kål och det känns som hela jag luktar kål. Blä. 

(null)

Ta hand om dig! 

/Charlotte