Tandborstning efter vällingen

Idag är andra dagen jag borstade tänderna på Tova efter vällingen. Hon avskyr att borsta tänderna och skriker som en stucken gris. Doktorn sa att jag borde borsta efter vällingen, och det förstår jag ju själv men vill inte få igång henne när hon är på väg att somna. Igår var hon väldigt trött och jag chansade. Det gick över förväntan och jag fortsatte idag.  Även om det inte gick lika bra idag ska jag försöka fortsätta. 

Idag har vi haft en himla bra fredag. Thilda ledig! Eller hon hade läxa men det gjorde hon redan igår, när kompisen var här. 

Tova sov dåligt, igen och Tom fick lägga sig i gästrummet. Tova somnade till slut när medicinen börjat värka. Förmodligen tänder på gång. Jag vaknade med huvudvärk men vi gick på träningen ändå. Bästa träningen är när Thilda är med. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tova har lärt sig från sin syster hur man "ska se ut" på bild. 
(null)

(null)

(null)

Efter träningen åkte vi hem och åt lunch. Sen sov Tova och jag städade två av tre badrum. Thilda pysslade. När jag tittade bort så la hon sig i soffan och pysslade, och tittade på iPad samtidigt.  Haha. 

Sen åkte vi till stranden för att träffa svenska vänner. Det är ett litet projekt med allt som ska med men vi hade väldigt trevligt! 

(null)

(null)

(null)

Happy Friday! 

/Charlotte