Redan fullbokat

En fullspäckad, men ändå "semestrig", dag. 
Vi åt en mycket god frukost. Var där tidigt eftersom vi vaknade tidigt. Tur det för sen blev det ganska mycket folk. 
(null)

(null)

(null)

Vi la oss sen vid stranden. Lite bad i höga vågor, med obehagligt starkt sug utåt. Vi höll oss nära stranden. Lunch på strandbaren för mig och Thilda, bara öl för Tom. 
(null)

Sen ville Thilda verkligen att vi skulle lämna henne på barnklubben, hon har bett om det sen vi kom hit. Jag gick dit och lämnade Thilda, som var överlycklig. Gick sen till stranden för att möta upp Tom. På väg dit sprang jag på en jätte-ödla. Varan kanske. Den var Såå läskig. Den var på väg mot mig. Jag skulle vända men kom på att jag kunde filma till Tom först. Jag trodde att jag gjorde det men satte visst på först när jag trodde att jag stängde av. Haha. Besviken. 

Pluggade på stranden den timmen som Thilda var på barnklubben. Hämtade henne för att gå till rummet för vila. Jag passade på att plugga. När Tom kom satte vi oss ute. Jag somnade en stund också.  

När vi väckte Thilda, och hon vaknat till, så kunde hon tänka sig en stund till på barnklubben. Man får lämna barnen där max 2h om dagen. Tom och jag gick till gymmet, som ligger bredvid barnklubben. Inget hårt pass men skönt. 
(null)
 
Hämtade Thilda, snabbt bad, dusch och gjorde oss iordning för middag. 

Det var bara det att allt var bokat när vi väl kom ut och ville äta. "Har ni bokat bord?" "Nä" "ok, då finns det plats klockan åtta." Öhh ok. Vi hittade ett typ café på hotellet som var nästan helt tomt. Vi åt god pizza, sandwich så det blev bra ändå. 
(null)

Thilda tog selfies och groupies. 
(null)

(null)

Några bilder/vyer från området. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu dags att sova. 

Ha en fortsatt härlig söndag!

/Charlotte