Närmare tre mil - men på platt mark

Jag ringde receptionen på Thildas skola och tjejen lovade att undersöka om det fanns solskyddsfaktor att låna. Hon ringde dock tillbaka 15 minuter senare för hon hade inte lyckats få tag på någon och barnen skulle vara ute en hel del idag. Jag åt lunch snabbt och cyklade sen dit och lämnade solskyddsfaktorn i vakten. Thilda har inte bränt sig idag, tack och lov. 
 
Andra rundan till Thildas skola.
 
 
Hemvägen tog jag via Pearl market och hämtade mina solglasögon. Jag insåg dock att jag gjorde silvrigt glas men på bågen är de lite guldfärgade. Det gick för fort helt enkelt. Men man ser ju inte bågen framifrån i alla fall, så jag slipper se det. 
 
Hann vara hemma ungefär en halvtimma för att sedan cykla och hämta Thilda. Mätte och kom fram till att det är 4,6 km en väg så jag har cyklat närmare 3 mil idag. Det är skönt och kul att cykla. På platt mark. Inte lika skoj om det är backigt men det slipper vi här. 
 
Thilda ville ta några selfies innan vi cyklade hem. 
 
 
En glass när vi kom hem och Thilda fick slappa i soffan fram till gymnastiken. Jag cyklade snabbt och handlade när Thilda var där och hann laga mat. Lax och potatismos/pasta. Mums vad gott! Hittade broccoli i frysen som jag kunde välja till och åt nästan en hel citron till också. Mums! 
 
Nu sover Thilda och jag ska fixa lite innan jag lägger mig. Förra veckan var jag så trött så att jag somnade med boken i handen. Älskar den känslan. Denna vecka är jag inte lika trött och läser lite längre än jag borde. Skulle gärna släcka klockan tio senast för att få mina timmars sömn. Men det är ju bara att bestämma sig och släcka tio. 
 
/Charlotte