Första gången att hämta i skåpen

Jag är faktiskt väldigt besviken på Coop. Jag brukar inte välja att handla av dem längre, när jag beställer hem mat, men i onsdags gjorde jag det. Jag gillar inte att man får betala 99:- i frakt, inte heller att man får betala för kassarna (vilka de packar väldigt dåligt). Sen har de erbjudanden som inte gäller online osv. I veckan fick jag ett mejl om 100:- i rabatt när man handlar för över 1000:- Då tänkte jag ge dem en chans till och det var först när jag fyllt hela varukorgen som jag insåg att rabatten inte gällde när man handlar online. Jaha. Jag beställde ändå för jag orkade inte göra om allt igen någon annanstans.Men vi testade något nytt och hämtade i skåp utanför Coop. (Det kostar 49:- för den som kanske är intresserad.)
 
 
 
Det gick bra att hämta. Skärmen som man skulle trycka in sin pinkod på var dock supersmutsig. Blä! I Corona-tider.
 
På torsdag morgon var jag på kontroll på Ögon i Mölndal. De skulle bara kolla trycket och jag var bara kort in och hann knappt sätta mig innan jag fick komma in till sköterskan och var klar. Jag som tänkte sitta i lugn och ro ett tag och hinna komma ikapp med att svara på meddelanden och så. Men det var skönt att det gick snabbt såklart. 
 
 
Vi fick besök på förmiddagen och vi var ute och gick innan Thilda kom hem från skolan. 
 
 
När Thilda kom hem var hon ute med mormor och morfar på lekplatsen en stund. 
 
Häromdagen när Tom var på väg att lämna Thilda på skolan sa han att vi kanske skulle hämta henne med cykel på eftermiddagen istället för med bil. Thilda sa "nähä du, jag VILL INTE GÅ HEM. Ni kan gå hundra varv runt Svankällan på förmiddagen istället". Tom sa att vi gillar motion och då sa Thilda att "jag ska inte behöva bli lidande för att ni behöver motion".  
 
Trevlig fredag!
 
/Charlotte