Var kan man äta glass, i mysig miljö?

Det var ju ändå glassväder igår! Och jag kände att vi var tvungna att komma ur huset. Vi har väldigt god glass i Kärra centrum, men hur mysigt är det att sitta där och äta glassen? Jag kom på att vi varit i Kungälv och ätit glass med Tom tidigare. Dit åkte vi på eftermiddagen! Det var visst väldigt populärt. Men de flesta höll avstånd. 
 
 
Thilda tog en Smarties-glass och jag en mjukglass. En liten mjukglass, men ändå tycker jag att den är för stor. Det blir för mycket av det goda. Jag tänkte hela kön fram att jag skulle ta en bägare, för det är mycket smidigare att äta när glassen börjar rinna. När killen kommer en glassen till mig i rån var jag nära att skälla ut honom tills jag insåg att jag hade sagt "en liten mjukglass i rån". Helt otroligt hur jag kan säga fel när jag hela tiden tänkt bägare. Haha. 
 
 
Här satt vi på en bänk vid vattnet och åt. Väldigt mysigt! 
 
 
Sen tog vi en promenad längs Fästningsstigen (tror att det var så det stod på skylten). Thilda var överlycklig för att få vara i naturen, klättra i berg och se fåren. 
 
 
 
 
 
 
Det blev en lyckad liten utflykt. Nästa gång kanske vi går in och kikar i fästningen. Det kostar dock 100:- för mig och 50:- för Thilda. Är det värt det?
 
Idag har Thilda fått vara hemma för hon kände sig lite snuvig i näsan imorse. Jag tror att det är pollen (utan att ha kollat nivåerna) och att det inte är någon fara. I Corona-tider måste vi dock vara extra försiktiga. Jag hoppas att hon vaknar helt kry imorgon bitti. 
 
Godnatt, med Thildas kvällsmat i bild. 
 
/Charlotte