Extra allt denna helg

Kalaset i lördags var för Thildas klasskompis - Bea. Hon hade bjudit hela klassen och hade sitt kalas på Bee city zoo. 

Thilda hade superkul och höjdpunkten var att få hålla alligatorn och pytonormen, berättade hon idag. 
(null)

(null)

(null)

(null)

En av Thildas kompisar åkte med oss dit vilket var kul. Lite trångt men det gjorde inget. Jag satt bak i mitten, mellan Tova och kompisen. Thilda fick sitta i framsätet. Tre bilbarnstolar går inte in bak. 

När vi kört hem kompisen var vi hemma vid tre. Thilda gick direkt till sin kompis Ryah som skulle komma över för en Sleep over. Som de har längtat! Thilda och kompisen kom hem 5 minuter senare, väldigt väldigt snabbt. Thilda sprang dit, kompisen hade redan packat och de sprang tillbaka. Vi tjejer åkte sedan och handlade för att säkerställa att vi hade mat som kompisen äter. Tova skulle inte följt med men gick direkt och hämtade sina skor när vi var på väg ut och fick då följa med. 

(null)

(null)

(null)

Vilken hjälp jag fick! 

Det blev grillade hamburgare för Tom och mig och chicken Nuggets och pommes för tjejerna. Sen popcorn och godis till en film. Tjejerna  sov i gästrummet i soffa/sängen som går att göra till en dubbelsäng. Mysigt! 

Imorse blev det pannkakor till frukost, enligt önskemål. 
(null)

Sen åkte vi till Costco. 
(null)

Senare fick tjejerna krascha pepparkakshuset. 
(null)

Och Tova har hittat sina fötter. 
(null)

(null)

Thilda fick följa med kompisens mormor, aupair och syskon till en lekplats vid tre idag. Vi passade på att ta en promenad och springa en sväng. 

Nu är helgen slut för denna gång. Så snabbt det går! 

Ta hand om dig och ha en bra start på veckan! 

/Charlotte