Dagen jag bävade för...

Idag när jag hämtade Thilda så kom hon ut och sa att hon hade ont i magen. Lade sig ner på golvet när jag pratade med fröken. Vi gick på toaletten för att göra nr 2 men istället så kräktes hon. Sen mådde hon bättre. Hon ville gärna visa fröken och berätta för sina kompisar. Fröken var jätte gullig och kramade Thilda och sa att hon skulle sakna henne i morgon. Det är tydligen inget som går i klassen så vi får väl se vad det är. Hon är inte helt hundra och vill inte äta men dricker i alla fall vatten. En snäll vän tog med barn och hund och gick och handlade cola och kex till oss. <3
 
Ni som känner mig vet att jag ogillar magsjuka. Har varit min fobi tidigare, jätte jobbigt. Men har kommit över det värsta. Nu får vi hoppas att Thilda blir bättre snart. <3 (Jag har svalt vitpepparkorn, som jag hade med från Sverige.. ;) )
 
Skönt att det är fredag i morgon. Tom sa dock att han skulle stanna på hotellet... men det får han inte. :)
 
Hoppas att ni mår bra! Ta hand om er! <3
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Katrin:

Hoppas att det bara var något tillfälligt & att hon snart mår bättre. ❤️❤️❤️❤️

Svar: Tack! <3
Charlotte Karlsson

2 Linda:

Hua stooooor kryapåkram till Thilda❤️ Hoppas det bara var något som behövde komma upp✊
ja e som du aaaavskyr kräksjuka å igår stod det en stor lapp i Lovas klassrum ”kräksjukan är här”😱😱😱

Svar: Tack snälla! <3 Vi får se hur det utvecklar sig. Det är ju den tiden på året nu men hoppades att det inte skulle vara samma här.

Usch! Man bävar för den dagen när lappen sitter upp varje höst, man vet ju att den kommer förr eller senare. :( Så trist nu innan jul också!

Jag håller tummarna för att ni klarar er!

(Tror du att det är bättre i Spanien? Kanske dit man ska flytta? :) )

Ha en skön helg! Kram kram
Charlotte Karlsson

Kommentera här: