Bästa starten på dagen

Det är dags att ta tag i stegen igen. Nu har jag nästan inte nått mitt stegmål (10 000 steg) någon dag på två veckor. Dessutom har jag, på inrådan av läkaren, minskat min dos Levaxin (påverkar ämnesomsättningen). Utöver det småäter jag alldeles för mycket. Det är nog en av de saker jag saknar mest med att börja jobba, nämligen att äta enligt rutin - frukost, mellanmål (ett kokt ägg), lunch, mellanmål (frukt), middag och ev kvällsmat. Nu är skafferiet alldeles för nära. 
 
Idag blev det i alla fall en morgonpromenad. Underbart! Luften är nämligen superbra idag igen, efter lite blåst under natten. 
 
Jag tog en selfie också men tycker att det räcker med gårdagens selfie så den behåller jag för mig själv. 
 
Nu dricker jag te och har ätit en bit kaka. Haha. Ett kokt ägg hade varit bättre...
 
Jo, en sak till. Det är uppenbart att ingen håller med mig om julkalendern! Men igår bojkottade vi den och lyckades faktiskt se en gammal istället - Trolltider. Det gick bra igår utan lögner men vi får se vad jag måste ta till idag för att vi ska undvika årets julkalender. Jag avskyr att ljuga men jag kanske måste ta till något denna gång. Fast det är fel. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att undvika. Tom får göra det. När vi såg avsnittet den 4e dec var jag tvungen att diskret spola fram när Tomten började tjata om att "föräldrar klär ut sig till tomten". 
 
Happy Friday!
 
/Charlotte

Kommentera här: