Thilda har hittat en ny kompis

Idag har Thilda varit på barnklubben i omgångar. Hade hon fått som hon själv vill hade hon nog varit där hela dagen men jag sa att hennes pappa och jag faktiskt vill vara med henne också. Det förstod hon. Det luktar dessutom fukt/mögel i lokalen så vill inte att Thilda ska vara där mer än nödvänligt. Idag var hon på Thai-dans på morgonen och målade lite. Sen gick vi till stranden en sväng innan vi gick tillbaka till barnklubben, då gick Thilda med och tittade på fjärilar. Utanför vårt rum har de en "Butterfly sanctuary" och Thilda lärde sig massor. 
 
Här är det (en del och väldigt mörkt). 
 
 
Thaidansen. 
 
 
 
 
Efter dansen gick vi till stranden och tog ett bad.
Thilda kom med i passport-club. Vissa aktiviteter i barnklubben ger stämplar i passet, varje stämpel ger en glass i kaffe-baren. 
 
När vi gick för lunch kom mörka moln in och regnet kom in över vattnet. Personalen såg att det var påväg och tog nödvändiga åtgärder.
 
 
 
 
 
Det regnade rejält under ett par timmar. Sen kom solen igen. Vi passade på att vila på rummet, eller Thilda vilade och Tom gick till gymmet och jag pluggade. 
 
Sen tog vi en tur till stranden och tittade på lågvattnet. Hittade både sjöborre och sjögurka. 
 
 
 
 
 
 
Klockan fem ville Thilda vara med på Sea shell fossil making på barnklubben och vi lämnade henne där. Under tiden tog vi varsitt glas vin på Happy hour vid stranden. 
 
Klagar inte. 
 
Efter att ha gjort oss vackra gick vi till Thairestaurangen där vi bokat bord till sex. 
Thaimat är supergott och vi hade nog kunnat äta det jämt! Vårt andra besök i den restaurangen, sist bjöds vi på varsin Mojito och så även idag. Oh my! 
 
 
Jag skulle kunna avsluta med att vi sedan tog varsitt glas vin på Happy hour på lounge-baren, där Thilda träffade sin kompis och hade jätte kul, men det gör jag inte. 
 
Förresten har jag inte skrivit om igår när Thilda var på ansiktsmålning. 
 
 
och det började ösregna och åska och blixtra under middagen.
 
 
Fint på rummet. 
 
En till bild på fjärilsstället. 
 
Ett vattenfall. 
 
Ett djur. 
 
En solig stund. (Kanske redan lagt ut denna bild. 
 
Godkväll!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: