En underbar överraskning

Igår eftermiddag knackade det på dörren. Vi väntade inget besök och min tanke var att det var någon kompis som ville leka med Thilda. Men när vi öppnade stod dessa påsar utanför dörren. 

(null)

Lite längre bort stod en vän som hade lämnat påsarna där till Tova och Thilda. Väldigt gulligt och omtänksamt. ❤️ En vän som vi träffar alldeles för sällan men som det alltid är lika härligt att träffa. 🥰 Ledsen att vi inte kunde kramas och prata mer. Men får hoppas att vi kan få till en promenad under julen. ❤️

Igår förmiddag var vi i stan för Tovas besök hos doktorn. Vi hade blivit rekommenderade att gå till CitySjukhuset av BVC. Det ligger vid stenpiren. På sjunde våningen med denna fantastiska utsikt. 

(null)

Vilket ställe! Jag hade gärna gått dit istället för vår vårdcentral i Kärra. Jättebra service! Läkaren och personalen var fantastiska. En tjej hjälpte mig att hålla Tova. Doktorn kikade på tungan och klippte sedan direkt. (Jag blev ombedd att titta åt ett annat håll.) Det gick på några få sekunder. Tova skrek lite efteråt och det kom lite blod men jag fick sätta mig irummet  bredvid och amma och sen var det bra. Fantastisk personal. Sen stack Tova ut tungan ur munnen på eftermiddagen, vilket hon inte kunde innan. Doktorn sa att det verkligen behövdes. Jag tror att Tova kan ha haft lite ont för det känns som att det påverkade amningen lite igår. Men inatt verkade det ok. ❤️

Nu får vi se hur vi gör med Thildas tungband. Läkaren i Kina tyckte att det behöver klippas. Det är dock inte lika kort som Tovas och Thilda verkar inte ha några problem med det. 

Återigen, gå till CitySjukhuset om du kan! Kan verkligen rekommenderas. Hissen går dock bara till 6e våningen så den sista våningen upp får man ta trappan. Vilket är lite märkligt till en vårdcentral... Man kan inte gå dit med ett brutet ben i alla fall. 

Fina systrar igår eftermiddag. 

(null)

(null)

Otroligt tacksam! ❤️

/Charlotte 

Kommentera här: