Flytten till Sverige - del 2

Mamma sa att hon väntade på inlägg nummer två så här kommer det. 🙂 
 
Men nu minns jag knappt hur långt jag kom igår. Tror att jag var på lunchen. 
När vi kom tillbaka såg vi denna syn. 
 
 
 
 
Sen kom lastbilen för att hämta alla lådor, efter att jag kommit hem igen efter att ha hämtat Thilda på skolan. 115 lådor blev det. Oj! Jag ser inte fram emot att packa upp dem. Faktiskt. Det är ganska skönt med så  lite saker som vi har nu. Men jag kommer såklart börja sakna mer och mer saker ju längre tiden går. 
 
 
 
Det packades ut otroligt effektivt och vi fick hålla oss ur vägen. Arbetsledaren och teamet var väldigt snabba och proffsiga. Allt gick så smidigt! Nu blir det spännande att se hur lång tid det tar innan sakerna dyker upp i Sverige. 
 
Thilda slappade lite med sin pappa medan jag gick och handlade snack. 
 
Sen var det tomt. 
 
 
 
 
Sen lämnade Tom till Taizhou. 
 
 
Thilda fick lite TV-mys. 
 
På Thildas strumpor syns det hur smutsigt det var på golvet. Blä. Det behövdes en skrubbning minst sagt. 
 
Det blev lite mysigare när vi fått upp de saker vi har kvar. 
 
 
Micron har fått flytta ut på köksbänken men jag går hela tiden in till "förrådet" fortfarande när jag ska värma något. 🙂
 
 
 
Thilda framför TVn igen. Tisdag morgon. 
 
Men efter städningen på morgonen kom möblerna och jag bad om hjälp med att flytta en byrå som vi redan hade. 
 
 
Sofforna var inte fräscha... Men jag tvättade kuddöverdraden på de lösa kuddarna och har lagt två filtar på sittytorna (fick låna en av Agneta och hade en). Nu känns det fräschare att sitta i dem. 
 
Det känns bra ändå. Glad att vi har kvar massa blommor, det gör väldigt mycket för hemtrevligheten. Tavlor saknas såklart men jag hade saknat blommorna betydligt mer om det hade varit tavlorna som funnits kvar och blommorna som försvunnit. 
 
Det som jag saknar mest just nu är nog luftmätaren. Jag har ingen aning om luftkvaliteten, varken inne eller ute. Dessutom har vi bara två luftrenare kvar och de står i våra sovrum. Hmm. Inte optimalt men ok. Sen kan Tom ha en i sovrummet och en i vardagsrummet, det blir bättre!
 
Nu har jag nog visat allt. Vi får se vad del 3 kommer handla om, men det dröjer nog innan det inlägget kommer. 
 
/Charlotte

Kommentera här: