IKEA, bullar och förberedelser

Igår morse tog vi GVV-bussen til IKEA. Raka vägen dit denna gången också och nu gick det på 20 minuter. 

(null)

(null)

Vi behövde köpa några fler vakuumpåsar inför att flyttlasset skulle hämtas idag, måndag. Utöver det så var vi bara hemma igår. Bakade bullar (efter att jag cyklat och handlat mjöl) och packade. Vad ska stanna och vad ska åka? Vad behöver Thilda och jag under tiden här i Shanghai och vad behöver vi i Sverige innan flyttlasset kommer. Vad behöver Tom de månader han ska vara kvar i Shanghai. Och hur mycket får man plats med i väskorna som vi tar med på flyget... Mycket att tänka på. Blir spännande att se vad vi har kvar sen efter att flyttlasset gått. 

Det blev i alla fall bullbak igår innan Kitchen aiden åkte. 

Thilda tyckte att det var jätteroligt och gjorde riktiga konstverk. Hon ville egentligen helst gjort lussekatter för att göra olika former. Men vi kom på att man han göra en hel del med bullar också. 
(null)

(null)

(null)

Nu är frysen proppfull. 

För första gången sen vi flyttade hit testade vi faktiskt detta på IKEA. Thilda och jag är i Sverige ganska snart men osäkert när man kommer våga köpa lösgodis igen... Det var faktiskt väldigt gott. 

(null)

Har nog missat att dela bilderna från Thildas Kung fu i fredags. Thikda tycker att det är superroligt. 

(null)

(null)

(null)

Extra kul när pappa kan vara med och titta. Tom kom hem precis när vi gick till Kung fun i fredags och anslöt något senare för att titta. 

Tack för era hälsningar där ni beklagar sorgen. ❤️ 

/C

Kommentera här: