Lördagens lunch på The Place

I lördags skrev jag ju att vi skulle hitta på något roligt. Jag letade runt efter restauranger men hittade inget bra ställe som hade lunchöppet. De flesta öppnar fem eller senare, som jag tittar på i alla fall. Tom har lite svårt att äta på kvällen och föredrar att äta sin måltid (ja, han äter bara en gång om dagen) på lunch. Det fick bli Pizza Marzano på The Place. Vi tog en taxi dit då vi inte är lika lättrörliga nu utan cyklar. Vädret var nog inte toppenbra heller om jag inte missminner mig. 
 
Det var gott!
 
 
 
 
 
 
Det var feststämning på The Place och massor med människor. 
 
Endast i Kina!
 
 
 
 
 
Thilda var också sugen på att bada i de där bubblorna. 
 
I söndags gick vi till Bailian och köpte en sparkcykel till Thilda. Bara för att kunna ta oss runt lite lättare. Jag tror (hoppas) att vi kan fälla ihop den och få med den i packningen hem. Imorgon ska jag provpacka väskorna. 
 
Vi fick hjälp i affären med att montera den.
 
På väg hem. 
 
Söndagen var den enda soldagen på väldigt väldigt länge. Det är rekordregnigt i Shanghai i år! Sedan 9 juni har det nästan bara regnat. Men temperaturen är ju i alla fall ok då. Nu öser regnet ner igen utanför. Vi myser inne i soffan och njuter av det sista av Thildas födelsedag!
 
/Charlotte
 

Kommentarer:

1 farfar:

grattis.

Svar: Tack farfar säger Thilda! Kram
Charlotte Karlsson

Kommentera här: