Lunchen i fredags

Jag har så mycket att skriva om som har inte hunnit med (prioriterat) att skriva om. Nu är våra saker på väg till Sverige och jag har städat och fixat huset så nu finns tiden. 
 
Imorse lämnade jag alla tre barnen i skolan. Det gick bra. Sen åkte jag hem men ska nog hinna gå en hel del idag ändå. 
 
Innan vi åkte imorse. Thilda ville att hennes frisyr skulle se ut som en vulkan. 
 
Men åter till fredagen. Lunchen i fredags var en hej då-lunch, för mig. ❤ Jag tycker att det är lite jobbigt att "stå i centrum" men det var en väldigt mysig lunch. Helt perfekt! Det var både svenska vänner och andra vänner från området. Jag trodde bara att vi var svenska tjejer som skulle luncha så jag blev väldigt överraskad. Vi åt på pizza Marzano och de beställde in både pizzor, sallader och pasta som vi delade på. Supergott! Efterrätt blev det också. Mums! Så trevligt att ses! Och gott! Jag fick även en present. Väldigt gulligt. ❤ Ett perfekt minne från Shanghai. Jag har dock lite svårt att använda det på veckorna nu (när inte Tom är hemma) då jag inte kan få av det själv och jag vill inte sova med det eftersom jag är rädd att förstöra det. Visst är det fint!? Svårt att få en riktigt bra bild, ännu finare i verkligheten.
 
Väldigt tacksam för många fina vänner! ❤
 
 
 
 
 
Vänner som jag kommer sakna! ❤
 
Något annat jag kommer sakna är enkelheten här. Skrev jag om att Thildas cykelhjul gick sönder... När vi skulle pumpa hjulet vid skolan förra vecka åkte ventilen ner och gick inte att få upp. I söndags skulle vi tagit cykeln tillbaka till butiken för att be om hjälp men det ösregnade! Jag kom på att jag tidgiare har sparat en kontakt till en kille i Wechat som lagar cyklar.
 
Jag har inte behövt kontakta honom innan men skrev till honom i söndags mitt på dagen. Han svarade 30 min senare och kunde komma förbi vårt hus en timma senare. Jag skickade bilder och han trodde att innerslangen var trasig. Jag fick skicka ytterligare bilder på däckstorlek. Killen dök upp på sin moppe en timma senare, som utlovat. Han stod utanför under taket och fixade snabbt cykeln. Jag frågade igen vad det kostade (han sa tidigare i meddelande att det skulle kosta 38 rmb) och han stod fast vid priset. (Jag tyckte att det var väldigt billigt!) Jag gjorde en transfer via Wechat och allt var klart. Sååå väldigt smidigt! Hade jag fått med det trasiga däcket till Sverige vet jag inte hur jag hade löst det. 
 
 
 
Nu ska jag byta till träningskläder och gå ut för att göra ärenden. 
 
Det är mycket möjligt att det kommer ytterligare inlägg under dagen. Jag har ju inte berättat om vårt flyttlass och vår "nya" inredning. Det är tomt i huset men ändå helt ok. Jag har insett en sak jag saknar (som åkte i packningen) och det är en förlängningsladd till min dator. Nu sitter jag i "nya" soffan och skriver för då räcker sladden till vägguttaget (annars går det ju alltid att köpa en sladd). 
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: